WAT MAAKT LIMES UNIEK?

Loopbaanperspectief

Binnen LIMES international is de vaktechnische ontwikkeling groot en zijn er brede ontwikkelingsmogelijkheden zonder een vooraf uitgestippeld pad. Jij bepaalt de carrière-route die je gaat belopen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een mobiliteitsbudget en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt.

Intensief en nauw samenwerken met andere afdelingen

DIVERSITEIT IN WERKZAAMHEDEN

Elke klant is anders en vereist een unieke aanpak. Daarom is voor onze adviseurs geen dag hetzelfde en is het werk afwisselend. Door de vele (klant) projecten is dit op elke afdeling terug te zien.

Maar liefst 31 vakantiedagen

EEN UNIEKE GEDRAGSTOETS

In ons tweede gesprek bieden wij altijd een persoonlijkheidstoets aan. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De toets inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

Een goede 'work-life balance'
Creëren wij door onder andere flexibele werktijden, weinig overwerken en échte weekenden!

Een toegewijd team dat streeft naar het beste resultaat.

"We versterken en helpen elkaar."

LIMES academy

Via LIMES academy delen we onze kennis met cliënten en relaties door middel van seminars, workshops en in-house presentaties. Deze interactie leidt steeds weer tot nieuwe inzichten en uitdagingen en zorgt voor een continue afstemming van kennis op de dagelijkse praktijk en omgekeerd.

Jij hebt impact met het delen van jouw kennis

Sinds de komst van de AVG in 2018 houdt Corine zich bezig met de AVG bij LIMES. Ook dat is werken bij LIMES: ontwikkeling ‘on the job’ en zo je eigen talent ontdekken.


“In een evaluatiegesprek gaf ik aan mij meer te willen verdiepen in de wetgeving achter AVG. Die kans en ruimte werd mij geboden toen ik een opleiding aandroeg die hierop aansloot. Inmiddels heb ik die opleiding met succes afgerond en mag ik mijzelf Certified Compliance Officer noemen.” Corine Freke, Certified Compliance Officer

Delen mag!