WAT ANDEREN

ZEGGEN OVER LIMES

uitdaging

Marijke de Vries

Consultant immigration + relocation | LIMES

"Mooie internationale uitdagingen in een inspirerende werkomgeving waar collegialiteit en professionaliteit in balans zijn."academy

Rogier Duijndam

Deelnemer LIMES academy | Ocean Recruitment

"LIMES heeft met haar open en vernieuwende kijk op mij een smashing indruk gemaakt. Gaaf om te zien hoe een bedrijf zich zo kan onderscheiden. Zeker een aanrader voor iedereen op zoek naar kennis, netwerk en inspiratie."

samen

Frank Mélotte

Tax adviser tax + expat | LIMES

"Werken bij LIMES? Gezamenlijk in ons team op hoog niveau met je vak bezig zijn!"advies

Henrik-Jan Rinner

CEO | ADO Den Haag

"LIMES betekent voor mij expertise met een personal touch! Advies op maat maar in de wetenschap dat ook nagedacht en meegedacht is buiten het specifiek gevraagde."

doorgroei

Wytske Wijnnobel

Manager immigration + relocation | LIMES

"Kort na mijn afstuderen kreeg ik door klantvragen de kans mij te verdiepen in arbeidsmigratie. Mede door de samenwerking met collega’s en leiddinggevenden kon ik doorgroeien tot manager van de immigration + relocation praktijk. Nu werk ik dagelijks met veel plezier met een team van 5 fijne collega’s aan uitdagende immigratievraagstukken."

inspiratie

Hannah Whittle

Junior adviseur marketing + communication | LIMES

"Het voelt net als een warm bad waarin je terecht komt. Ik zit in een dynamische, inspirerende omgeving met gezellige collega's waar ik heel veel van kan leren!"

Delen mag!