WAAR KOM JE TE WERKEN?

LIMES international is gevestigd in een modern kantoorpand aan de Rijn, vlakbij Leiden. Een mooi pluspunt: vanuit elke ruimte in het kantoor heb je een geweldig uitzicht!

Bedrijfscultuur

Bij LIMES international is de cultuur te omschrijven als formeel met een knipoog. We zijn open, transparant, ambitieus, kwaliteits-, oplossings- en mensgericht. De focus ligt op ontwikkeling en persoonlijke groei, waarbij eigen initiatief gewaardeerd wordt. Er zijn heldere structuren en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid.

Tenslotte heerst er een sterk wij-gevoel: alles wat bereikt wordt is een eindproduct van een gezamenlijke inspanning.

Waar werken wij?

Wij werken in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand dat goed bereikbaar is met zowel de auto, fiets als openbaar vervoer.

De werkplekken zijn modern ingericht en voorzien van de nieuwste apparatuur. In het pand genieten we dagelijks van het weidse uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het ondergelegen restaurant. Goede koffie en een dosis vers fruit vinden wij niet meer dan normaal.

Een prachtig pand met de nieuwste apparatuur

Wij vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan doen. Daarom werk je met de nieuwste apparatuur in een rustig, modern aangeklede omgeving.

Korte lijntjes en een open deurenbeleid

Samenwerken en elkaar helpen is essentieel bij LIMES. Hierdoor zijn er korte lijntjes en kun je gerust bij elkaar binnen stappen. Want de deur staat bij ons altijd open!

Samen

Er is op alle vlakken veel interactie tussen collega's. Bovendien wordt er regelmatig samen geborreld en worden er medewerkersdagen, feesten en andere activiteiten georganiseerd.

Wij-gevoel

Het wij-gevoel zorgt ervoor dat iedereen van LIMES enthousiast raakt om samen een doel na te streven.

Dagelijks samen lunchen

Een prettige werkomgeving

En niet te vergeten: goede koffie!

Delen mag!