ÉÉN TEAM

LIMES international bestaat als one-stop-shop uit diverse disciplines op het gebied van corporate tax, employee tax en social security. Hiernaast hebben we een stafafdeling die de disciplines op tal van manieren ondersteunen. De disciplines en staf werken veelal samen in projectvorm.


Het vele samenwerken tussen de verschillende disciplines en afdelingen bevordert het teamgevoel binnen LIMES. Daarom geven we je graag een kijkje achter de schermen hoe LIMES is georganiseerd.

“LIMES staat garant voor uitdagende en afwisselende projecten voor klanten in samenwerking met jouw collega's!”

Payroll

De afdeling payroll biedt een full service in expertise en uitvoering bij de verloning van de medewerkers van onze cliënten.

Fiscalisten
Als fiscalist bij LIMES international voel je je als een vis in het water als het aankomt op de complexe wereld van internationale fiscale v
raagstukken.

In een omgeving waar je omringd wordt door specialisten, ga je op zoek naar de beste oplossing voor de cliënt.


Er wordt gewerkt met accentgebieden. Hierdoor ben je als adviseur breed inzetbaar, met een accent op een specialisme.

AANGIFTEPRAKTIJK

De cliënt van a tot z ontzorgen door het efficiënt voorbereiden van hun belastingaangiften. Deze afdeling denkt mee met de cliënt door bijvoorbeeld het opmaken van adviezen en bezwaarschriften.

Staf

De stafafdeling houdt zich bezig met alles wat achter de schermen plaatsvindt. Finance, Support, HR en Marketing & Communicatie vallen allemaal onder deze noemer. Als stafmedewerker werk je niet alleen met je eigen afdeling samen, maar ben je ook betrokken bij veel andere afdelingen.

Veel mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkeling op verschillende vakgebieden.

Immigration + relocation

De afdeling immigration + relocation behandelt complexe immigratievraagstukken. De werknemers van de cliënt kunnen met de assistentie van deze afdeling zo snel mogelijk starten met werken in Nederland!

Delen mag!