Even voorstellen...

De specialisten van LIMES international hebben ruime ervaring en kennis in huis die zij graag met u delen tijdens de seminars, workshops en in-house presentaties van LIMES academy. Maak hier kennis met enkele van onze sprekers.


Frank zijn seminars


Frank houdt zich binnen LIMES international dagelijks bezig met international tax en specialiseert zich hierbinnen in het Europees recht.

Zijn doel tijdens het spreken, is het enthousiasmeren van de deelnemers zodat zij in hun organisatie tijdig kansen en risico’s kunnen signaleren.

Frank Mélotte

Advisor LIMES international | Tax + global mobility & International tax

Frank loopt u bij LIMES academy al snel tegen het lijf. Hij verteld namelijk meer over internationale fiscaliteit en grensoverschrijdend werken in één van onze vaste seminars. Dit seminar is tevens een seminar welke goed is om als basis te volgen. Wanneer u up-to-date wilt blijven over de regelgeving, vertelt Frank u daar graag meer over.

Jaap Spierenburg

Advisor LIMES international | Social security & International tax

“Wetgeving zowel nationaal als internationaal is steeds in verandering. Ook maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op ons werk. Daarmee is het dynamisch en nooit saai.”, aldus Jaap. Jaap is de vraagbaak omtrent internationale sociale zekerheid, hiernaast houdt hij zich graag bezig met global mobility an sich.

Jaap zijn seminars


Jaap vertelt u tijdens LIMES academy graag meer over internationale sociale zekerheid. Zijn kennis over dit onderwerp (en global mobility) komt ook sterk terug in de workshops NL-BE en NL-DE waar hij op basis van onderwerpen als: woonplaats en de compensatieregeling in Nederland verschillende verglijkingen maakt.

Meer sprekers leren kennen?

Delen mag!