Gespecialiseerde kennis is onze 'life-line'


LIMES international biedt al ruim dertig jaar integrale dienstverlening op het gebied van corporate tax, employee tax, social security, VAT & customs, legal en immigration. Via de seminars en workshops van LIMES academy delen wij onze kennis graag met u.

"LIMES international investeert doorlopend in kennis, dit vormt dan ook één van de dragende pijlers onder onze organisatie en dienstverlening."


Tijdens verschillende seminars, workshops en in-house presentaties van LIMES academy voeden we onder andere HR-professionals, salarisadministrateurs, advocaten en global mobility managers met: actuele kennis, boeiende praktijkcases en oplossingen voor uitdagende vraagstukken.


De dynamische interactie met deelnemers maken de seminars en workshops van LIMES academy erg persoonlijk. Daarnaast zorgt het voor een continue afstemming van kennis op de dagelijkse praktijk en omgekeerd.


Een niet te onderschatten factor hierbij zijn de uitgebreide netwerkmogelijkheden. De groepen zijn compact – doorgaans tot 15 deelnemers – waardoor er tijdens LIMES academy-sessies alle gelegenheid is voor collegiaal overleg. LIMES academy organiseert niet alleen sessies in Valkenburg (ZH), maar is ook actief in Eindhoven en Zwolle.


Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Voor wie is LIMES academy?

  • HR professionals
  • Salarisadministrateurs
  • Global Mobility managers
  • C&B managers
  • Advocaten
  • Arbeidsrecht juristen
  • Finance professionals
  • Payroll managers

"Op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van grensoverschrijdende arbeid."

Huub Kapel

Partner LIMES international

Onze seminars & workshops

Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit 5 seminars en een aantal relevante workshops. De verschillende seminars en workshops kunnen gemakkelijk onafhankelijk van elkaar gevolgd worden.


Zowel seminar 1 als 4 zijn goede seminars om mee te starten. In het programma wordt per seminar aangegeven of de onderwerpen aansluiten op uw functie.

Op maat gemaakt

Wanneer uw onderneming te maken krijgt met grensoverschrijdende activiteiten heeft u misschien niet altijd de juiste kennis in huis. Wanneer uw onderneming bijvoorbeeld te maken heeft met uitzendingen naar een specifiek land kan hierbij behoefte zijn aan kennis over fiscale en sociale zekerheidsgevolgen.


Wat uw vragen ook zijn op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten, wij gaan graag met u in gesprek om vervolgens een seminar op maat te organiseren voor uw organisatie.

Delen mag!