ALS DE WERELD UW SPEELVELD IS


Ons verhaal

De sterk internationaal georiënteerde wereld van vandaag biedt ongekende mogelijkheden aan getalenteerde, ambitieuze mensen en dynamische organisaties. Maar werken in andere landen en culturen brengt naast uitdagingen en kansen ook ‘vreemde’ wet- en regelgeving met zich mee. Voor mensen en bedrijven die succesvol over landsgrenzen willen opereren, is gespecialiseerde integrale fiscaal-juridische ondersteuning dan ook cruciaal. Maar niet alleen dat. De juiste kennis en expertise is ook van toegevoegde waarde om uw internationale ambities te realiseren.

RUIM DRIE DECENNIA ERVARING

LIMES international herkende ruim dertig jaar geleden al de groeiende behoefte aan integrale dienstverlening op het gebied van corporate tax, employee tax en social security. Zo lang opereren wij al binnen dit uitdagende en boeiende speelveld. Onze adviseurs beschikken over waardevolle internationale expertise en kunnen vaak bogen op jarenlange ervaring. Bij LIMES voelen zij zich, ieder op hun eigen kennisgebied, als een vis in het water – van de Oude Rijn, waaraan ons hoofdkantoor staat in Valkenburg ZH, bij Leiden. Op deze plek bevond zich 2000 jaar geleden de noordgrens van het Romeinse Rijk, toentertijd de limes geheten, wat Latijn is voor ‘grens’.

GEÏNTEGREERDE ONE-STOP-SHOP ADVISERING

De toenemende complexiteit in (internationale) wet- en regelgeving zorgt ervoor, dat er bij onze cliënten steeds meer behoefte is aan écht integrale dienstverlening. De aard van hun vraagstukken maakt dat wij bij onze dienstverlening corporate tax, employee tax, social security, VAT & customs, legal en immigration niet meer los van elkaar kunnen zien. Als pragmatische partner zijn wij er trots op om deze disciplines tot in detail te beheersen en ze onder één dak aan te kunnen bieden. Ons doel is u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen en faciliteren, zodat u kunt doen waar u goed in bent: internationaal zakendoen en de wereld tot uw speelveld maken. Met de focus op het beste resultaat gaan we graag samen met u om de tafel. Om kritische vragen te stellen. Nieuwe mogelijkheden te verkennen. En op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Want juist met de antwoorden daarop, onderscheiden wij ons en kunt u het verschil maken bij uw medewerkers, cliënten en relaties. LIMES international is voor steeds meer getalenteerde, ambitieuze mensen en dynamische organisaties de one-stop-shop voor internationale dienstverlening. Die overigens niet alleen adviseert over grensoverschrijdende activiteiten, maar deze adviezen ook graag met u implementeert.

LIMES international is voor steeds meer getalenteerde, ambitieuze mensen en dynamische organisaties de one-stop-shop voor internationale dienstverlening.
Gespecialiseerde kennis is voor de LIMES-professionals een ‘life-line’. Het is een van de pijlers waarop onze organisatie is gefundeerd.

THUIS IN BINNEN- EN BUITENLAND

Als internationale speler is LIMES international aangesloten bij Geneva Group International (GGI) en EuRA. Het lidmaatschap van deze toonaangevende organisaties verschaft ons en daarmee ook ú toegang tot waardevolle lokale kennis en expertise in meer dan 120 landen. Ook daarbuiten beschikken wij over een uitgebreid netwerk van internationale dienstverleners op alle denkbare gebieden. Onze adviseurs werken dagelijks intensief samen met hun buitenlandse collega’s aan internationale vraagstukken voor cliënten. Hun gezamenlijke kennis en expertise stelt ons in staat om u in elk land optimaal bij te staan met de lokale kennis, contacten en ondersteuning, waar uw specifieke situatie op dat moment om vraagt.

KENNIS ALS TOEGEVOEGDE WAARDE

Gespecialiseerde kennis is voor de LIMES-professionals een ‘life-line’. Het is een van de pijlers waarop onze organisatie is gefundeerd, waar we doorlopend in investeren en waar we ons dagelijks intensief mee bezig houden. Deze waardevolle kennis houden we niet alleen voor onszelf. Via LIMES academy delen we onze kennis met cliënten en relaties door middel van seminars, workshops en in-house presentaties. Deze interactie leidt steeds weer tot nieuwe inzichten en uitdagingen en zorgt voor een continue afstemming van kennis op de dagelijkse praktijk en omgekeerd. Deze manier van werken maakt ons werk niet alleen uitdagend, maar ook van grotere waarde voor onze cliënten. We gaan graag voor u aan de slag.

Als de wereld uw speelveld is, staan onze toegewijde adviseurs klaar om u te ondersteunen bij uw internationale vraagstukken.

Next language

OTHER LANGUAGES

image
image
image
image
image
image
image
image

Want to learn more about LIMES and our services?