ONTMOET ONZE SPREKERS

De specialisten van LIMES international hebben ruime ervaring en kennis in huis die zij graag met u delen. Lees hieronder meer over onze vaste sprekers.

Frank Mélotte | Director

Frank houdt zich binnen LIMES international dagelijks bezig met international tax en specialiseert zich hierbinnen in het Europees recht. Zijn doel tijdens het spreken, is het enthousiasmeren van de deelnemers zodat zij in hun organisatie tijdig kansen en risico’s kunnen signaleren.

Wytske Wijnnobel | Manager

Wytske houdt zich dagelijks bezig met alles rondom economische migratie. Hierbij volgt zij graag ontwikkelingen op het gebied van economische migratie, met als doel: relaties van up-to-date kennis voorzien waardoor een procedure goed en snel kan worden doorlopen. Deze kennis deelt zij graag met u.

Jaap Spierenburg | Director

“Wetgeving zowel nationaal als internationaal is steeds in verandering. Ook maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op ons werk. Daarmee is het dynamisch en nooit saai.”, aldus Jaap. Jaap is de vraagbaak omtrent internationale sociale zekerheid. Hiernaast houdt hij zich graag bezig met global mobility an sich.

Sanne Friedrichs | Partner

Als allround belastingadviseur en verantwoordelijke voor de payroll afdeling verbreedt Sanne graag de kennis van haar deelnemers in de payroll workshop. Haar doel in haar werk is ontzorgen en ervoor zorgen dat de payroll gaat zoals het moet gaan. Sanne besteedt hier in de payroll workshop veel tijd aan en maakt dit graag duidelijk met relevante praktijkvoorbeelden.

Arianne Houwaard | Adviser

Arianne ontzorgt in haar dagelijks werk de klant bij het verwerken van de salarissen van werknemers die grensoverschrijdend werken. Hierbij verstrekt zij heldere salarisspecificaties en/of payroll instructies, zodat de werkgever en de werknemer in staat zijn de ingewikkelde payroll te controleren en begrijpen. Ze hoopt de deelnemers een beter inzicht te geven in de opbouw van de payroll van werknemers die grensoverschrijdend werken.

Veerle Triempont | Partner

Veerle houdt zich dagelijks bezig met international tax en global mobility. Ze bekijkt dit veelal vanuit de Belgische bedrijven. Haar kennis op dit gebied komt dan ook sterk terug in de NL-BE workshop, waar vergelijkingen worden gedaan op onderwerpen als: sociale zekerheid, payroll verplichtingen en de compensatieregeling. Meer weten? Bezoek de workshop NL-BE.

MEER INFORMATIE OVER DE LIMES ACADEMY SPREKERS?