Over LIMES academy

Voor de LIMES-professionals is gespecialiseerde kennis op het gebied van tax + global mobility een ‘life-line’.

11 sprekers

Als 'Excellent' beoordeeld door NIRPA

3 locaties

Bij LIMES international investeren we doorlopend in internationale kennis, dit vormt dan ook één van de dragende pijlers onder onze organisatie en dienstverlening. Om andere professionals mee te laten delen in deze kennis en om op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met onze organisatie, is er LIMES academy.

Verschillende internationale onderwerpen die aan bod komen zijn: sociale zekerheid, arbeidsmigratie en -recht, fiscaliteit, payroll, pensioen en verzekeringen. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Onze kennis is uw ontbrekende puzzelstuk

Voor LIMES professionals is gespecialiseerde kennis op het gebied van tax + global mobility een 'life-line'. Bij LIMES international investeren we doorlopend in internationale kennis. Met de webinars, seminars en workshops van LIMES academy delen wij deze kennis op laagdrempelige wijze met andere professionals. Is onze kennis uw ontbrekende puzzelstuk?