Even voorstellen...

De specialisten van LIMES international hebben ruime ervaring en kennis in huis die zij graag met u delen tijdens de (online) seminars, workshops en in-house presentaties van LIMES academy. Lees hieronder meer over onze sprekers.

Wytske Wijnnobel

Over Wytske

Wytske volgt de ontwikkelingen op het gebied van economische migratie op de voet. Hierdoor kan zij onze relaties op de hoogte houden van de nieuwste kennis en doorloopt een procedure goed en snel. De kennis die Wytske bezit, deelt zij graag tijdens de seminars en workshops.

Frank Mélotte

Over Frank

Het enthousiasmeren van de deelnemers zodat zij in hun organisatie tijdig kansen en risico’s kunnen signaleren op het gebied van international tax met zijn specialisme in het Europees recht: dat is het doel van Frank tijdens zijn seminars en workshops.

Arianne Houwaard

Over Arianne

In haar werk als international payroll adviser is Arianne dagelijks bezig met het verwerken van de salarissen van werknemers die grensoverschrijdend werken. Door haar werk kan zij de deelnemers van LIMES academy een beter inzicht geven in de opbouw van de payroll.

Jaap Spierenburg

Over Jaap

De vraagbaak omtrent internationale sociale zekerheid: zo wordt Jaap ook wel genoemd. Het dynamische aan de wetgeving, zowel nationaal als internationaal, is iets wat Jaap juist zo leuk vindt aan zijn vakgebied. Hiernaast houdt hij zich graag bezig met de ontwikkelingen van global mobility.

Wytske Wijnnobel


Manager LIMES international | immigration

Frank Mélotte


Director LIMES international | tax

Arianne Houwaard


Adviser LIMES international | international payroll

Jaap Spierenburg


Director LIMES international | social security

Onze andere sprekers ook leren kennen?

Delen mag!