Even voorstellen...

De specialisten van LIMES international hebben ruime ervaring en kennis in huis die zij graag met u delen tijdens de seminars, workshops en in-house presentaties van LIMES academy. Lees hieronder meer over onze sprekers.

Wytske Wijnnobel

Over Wytske

Wytske volgt de ontwikkelingen op het gebied van economische migratie op de voet. Hierdoor kan zij onze relaties op de hoogte houden van de nieuwste kennis en doorloopt een procedure goed en snel. De kennis die Wytske bezit, deelt zij graag tijdens de seminars en workshops.

Frank Mélotte

Over Frank

Het enthousiasmeren van de deelnemers zodat zij in hun organisatie tijdig kansen en risico’s kunnen signaleren op het gebied van international tax met zijn specialisme in het Europees recht: dat is het doel van Frank tijdens zijn seminars en workshops.

Arianne Houwaard

Over Arianne

In haar werk als international payroll adviser is Arianne dagelijks bezig met het verwerken van de salarissen van werknemers die grensoverschrijdend werken. Door haar werk kan zij de deelnemers van LIMES academy een beter inzicht geven in de opbouw van de payroll.

Jaap Spierenburg

Over Jaap

De vraagbaak omtrent internationale sociale zekerheid: zo wordt Jaap ook wel genoemd. Het dynamische aan de wetgeving, zowel nationaal als internationaal, is iets wat Jaap juist zo leuk vindt aan zijn vakgebied. Hiernaast houdt hij zich graag bezig met de ontwikkelingen van global mobility.

Wytske Wijnnobel


Manager LIMES international immigration + relocation

Frank Mélotte


Adviser LIMES international international tax

Arianne Houwaard


Adviser LIMES international international payroll

Jaap Spierenburg


Adviser LIMES international social security

Onze andere sprekers ook leren kennen?

Michel Teunnise


Over Michel

Michel is senior consultant bij AON. Hij is gespecialiseerd in (internationale) mensgerichte oplossingen, verzekeringen en diensten. Tijdens LIMES academy geeft hij inzicht in de mogelijkheden en ontwikkelingen in zijn vakgebied.


AON


Over AON
AON adviseert op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheisoplossingen. Met deze vakgebieden vult AON ons aan tijdens de seminars en workshops van LIMES academy.

Ingo Prang


Over Ingo

Volgens Ingo is de Duitse markt aantrekkelijk en te dichtbij om links te laten liggen. Ingo is Taks advisor bij KPP in Kleve en heeft ervaring in het begeleiden van Nederlandse ondernemers die te maken krijgen met Duitse regels.


KPP


Over KPP

KPP is een Duits belastingadvieskantoor. Met kennis over de Duitse markt en de juridische regels die daarbij komen kijken is het tweetalige KPP dé aanvulling voor de workshop NL – DE van LIMES academy.

Delen mag!