Ontmoet onze golfpro's

LIMES international is trotse sponsor van playing pro Darius van Driel en teaching pro Tjeerd Staal. Wij stellen ze graag aan u voor.

Darius van Driel

Darius (1989 – Leidschendam) begon op zijn 11e met golf. Darius is ruim 15 jaar lid van de Noordwijkse Golfclub. In 2015, zijn eerste pro-jaar, won hij de Alps Tour Order of Merit en promoveerde daarmee direct tot de Challenge Tour. Na 4 jaar en 2 overwinningen op de Challenge Tour eindigde hij 13de in de 2019 Order of Merit en zo verdiende hij zijn volle kaart voor het seizoen 2020 van de European Tour. In 2021 speelt hij zijn tweede jaar op de European Tour.

Tjeerd Staal

Tjeerd (1980 - Leiden) groeide op met de golfsport. Hij begon als ballenraper, waarna hij op zijn tiende zelf ook startte met het beoefenen van de sport. Hij maakte deel uit van de selectie van Jong Oranje en later van Oranje. Sinds 1999 is hij actief lid van de Noordwijkse Golfclub. Op de Noordwijkse werd hij clubkampioen en drievoudig jeugdkampioen. In 2009 boekte hij de overwinning op het Nationaal Open. Tegenwoordig runt hij de golfschool op golfclub Tespelduyn in Noordwijkerhout. Daarnaast begeleidt hij de golfende relaties van LIMES bij het jaarlijks terugkerend LIMES Client Golf Event.