LIMES international en de golfsport

Wat verbindt LIMES international en jou aan de golfsport?

"Passie. Daarnaast speelt een groot deel van onze clientèle golf. Golf is echt een sport voor topmensen in de zakenwereld en een uitstekende manier om een connectie te maken met (potentiële) cliënten. Bovendien zijn fiscaliteit en golfsport allebei ingewikkelde spellen."

Wist je dat...


golfers gemiddeld 5 jaar langer leven? Volgens wetenschappers liggen de relatief lage en lang volgehouden bewegingsintensiteit, de buitenlucht en het sociale aspect van de sport hiervoor aan de basis.

Wist je dat... een golfbal een maximaal gewicht van 45,93 gram en een diameter van 42,67 milimeter heeft? Daarnaast moet hij volledig symmetrisch zijn.

Wat is de overeenkomst tussen LIMES en de golfsport?

"Voor zowel LIMES als in de golfsport is geen dag hetzelfde. Je hebt te maken met andere, externe factoren, wat elke case of cliënt verschillend maakt. Dat vergt creativiteit van de adviseurs van LIMES en de spelers in de golfsport. Letterlijk, maar ook spreekwoordelijk: 'Net hoe de wind waait'."

Hoe ben je met de golfsport in aanraking gekomen?

"Ik ben redelijk laat met de golfsport in aanraking gekomen, rond mijn 50e. Wel heb ik altijd veel gesport, vooral badminton, maar nooit golf. Het begon toen ik met een zakenrelatie een clinic volgde. Toen heeft het me echt gegrepen en eigenlijk nooit meer losgelaten. Nu ik erop terugkijk had ik eigenlijk eerder willen beginnen."