Frequently Asked Questions

De meest gestelde vragen op een rij

#1 Wanneer bel je HR?

Contact HR bij vragen omtrent het corona beleid. Bel bij gezondheidsklachten, hoe mild ze ook zijn. HR helpt en adviseert graag.

#2 Wat betekent ‘afstand houden’?

Afstand houden betekent dat je 1,5 meter (twee armlengtes) afstand houdt van elkaar om jezelf en anderen te beschermen. Dit doen we zowel privé als op kantoor. Door hoesten en niezen komen kleine druppeltjes met het coronavirus in de lucht. Mensen kunnen deze druppeltjes inademen en besmet raken.

Vermijd dus sociale activiteiten en groepen mensen. Ook in je eigen huis: maximaal drie mensen op bezoek en hou ook dan afstand tot elkaar.

#3 Wat zijn milde gezondheidsklachten?

Denk hierbij aan de volgende verkoudheidsklachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en verhoging tot 38 graden Celsius. Let erop dat bij koorts nu iedereen in jouw huishouden thuis dient te blijven.

Wat te doen bij klachten? Kom niet naar kantoor wanneer je klachten ervaart. Meld je bij HR en vermijd sociaal contact (op je partner na).

#4 Hoe gaan we verder?

Het is momenteel voor iedereen een onzekere tijd. Hoe wij verder gaan, hangt af van de richtlijnen van het RIVM. Mochten hier veranderingen in komen, communiceert het MT hierover. Tot nader order werken wij in ieder geval zoveel mogelijk thuis. Overige en aansluitende updates volg je via LEX.

Alle evenementen en bijeenkomsten, ook met minder dan 100 personen, worden afgelast tot 1 juni 2020. Ook geldt dit voor onze LIMES academies en andere fysieke interne en externe cursussen.

Meer veelgestelde vragen over het coronavirus lezen? Lees de FAQ van het RIVM